TANDARTSEN. WIE ZIJN WIJ?

Hugo Wagemaker
Tandarts Hugo Wagemaker is in 2006 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), Universiteit Van Amsterdam. Hij is werkzaam geweest in meerdere groepspraktijken in Amsterdam. Hij heeft ervaring als Angsttandarts opgedaan bij het Centrum Bijzondere Tandheelkunde van de Jellinek kliniek (verslavingszorg) te Amsterdam. Vanaf 2008 tot 2013 is hij werkzaam geweest als algemeen tandarts in een moderne groepspraktijk aan het Garda meer in Italie. Tevens heeft hij diverse cursussen gevolgd in verschillende vakgebieden van de algemene tandheelkunde en parodontologie.
Riziv-nummer: 3-13019-97-001 algemeen tandarts

Specialisaties: Invisalign en ruime ervaring met totale gebitsrehabilitaties.

Bebine Gubbels
Tandarts Bebine Gubbels is in 2007 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij heeft enige tijd in een algemene groepspraktijk in Zeist (nl) gewerkt. Vanaf 2008 tot 2013 is zij werkzaam geweest als algemeen tandarts in een moderne groepspraktijk aan het Garda meer in Italie. Tevens heeft zij diverse cursussen gevolgd in verschillende vakgebieden van de algemene tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en implantologie.
Riziv-nummer: 3-13017-02-001 algemeen tandarts

Specialisatie in esthetische tandheelkunde, met name porseleinen voorzieningen Angstpatienten.

Gabriele Fastame
Geboren in Italie, in 2015 afgestudeerd in Tandheelkunde aan de Universiteit van Valencia (Universidad Europea de Madrid), Spanje.
Hierna is hij een jaar werkzaam geweest als algemeen tandarts in Livorno, Italie. In 2016 is hij naar Belgie verhuisd, en sindsdien werkzaam in onze praktijk.
Verder heeft hij na zijn studie een jaar durende opleiding Esthetiek-Prothetiek gevolgd in Bologna, Italie.
Hij spreekt Nederlands, Italiaans, Spaans en Engels.

Alle verschillende soorten tandheelkundige behandelingen worden door hem uitgevoerd.

Tandarts D. Armendariz Munoz

Tandarts-endodontoloog J. R. Schwarz

Bel +32 (0)3 293 0308 Contact