FILOSOFIE

Dentology heeft als doel dat u uw tandheelkundige behandeling als een positieve beleving ervaart. Dankzij het design van de praktijk, de informatieverstrekking vooraf én achteraf, de hulpvaardigheid van ons bekwame personeel en onze professionele aanpak met de meest moderne technieken, zult u de behandeling bij ons anders ervaren dan bij de traditionele tandarts.

Dankzij het design van de tandartspraktijk heeft u het gevoel een andere wereld in te stappen. Een aangename omgeving waar u de behandeling ondergaat, wat bijdraagt aan een positieve ervaring van het bezoek aan de tandarts.

Goede informatieverstrekking is essentieel in onze tandartspraktijk. Met behulp van onder andere filmpjes en mondcamera’s kunnen wij u vooraf, tijdens en na de behandeling uitleg geven.
Een conceptuele tandartspraktijk, waar u even binnen loopt voor een afspraak of informatie in te winnen over onze behandelingen bij ons deskundig personeel. U kunt ook online op hoogte blijven van Dentology bezoek eens onze Google+ pagina. Vol met informatie, foto’s en meer!

Bel +32 (0)3 293 0308 Contact